Saturday, October 16, 2010

Baru habis baca Street Vendetta. Totally a different genre and style of storyline. Seriously, best giler. Ade seram, ade kelakar, ada sedih sangat2, but honestly, credits ah to the writer. Cool giler story die.

The brand names kat dalam pun best ah, tk main ah yang bese2 jerk. Main yg designer brand. Salute ah!

The Nenek Telangkai also another cute and funny one. Mak Cik Kamariah lagi satu, boleh pulak dia melayan penakut si Kojie tu. Kalau I, confirm fall in love ngan watak Furqan - kelakar. Tapi, yang part Kojie bisik 'love you too' kat Anabella tu tak cam best plak, sweet jerk. :DD

Ni pun took 2days nak baca buku ni. First time, Anna baca novel lama cam nih. Yelah, banyak sangat selingan tengah2 tu. Siap tolong my cousin ngan project dia lagi. Then kitorang berlima berdekak dari pukul 8mlm till 4pagi. Giler kan..? Anak-anak dara berdekak, mengilai malam2 buta sampai pagi2. Apa nak jadi ngan anak dara sekarang... Kkays, nk gi mandi, and then continue helping my cousins. See ya!

1 comment:


  1. My sweet friend, very nice and interesting you site.
    When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
    From this Saturday October 29th I share five female singers from Vietnam and five from Singapore.

    http://baladasmp3.blogspot.com

    I am a broadcaster of Argentina.
    Best regards from Rosario-Argentina
    Albert.

    ReplyDelete